Boka hotell i Nättraby

Hem » Sverige » Blekinge län » Boka hotell i Nättraby

Nättraby, en pittoresk plats i Blekinge, är ett drömmigt resmål för alla som söker en lugn och avkopplande tillflyktsort. Denna charmiga oas erbjuder en fantastisk kombination av naturskönhet och bekväm boendealternativ. Oavsett om du planerar en romantisk helg eller en avslappnad semester med familjen, har Nättraby något att erbjuda för alla. Här är en översikt över några av de bästa hotellen och boendealternativen i området.

1. Tegelvägen B

  • Läge: 500 m från centrum
  • Recensionsbetyg: 7,9

Tegelvägen B är ett privat boende som kan rymma upp till 3 personer. Här erbjuds en terrass med utsikt över trädgården och närhet till Karlskrona, som ligger bara 13 km bort. Detta boende är perfekt för par eller små familjer som söker en mysig vistelse i Nättraby.

2. Beach front peaceful, light, spacious getaway

  • Läge: 1,4 km från centrum
  • Recensionsbetyg: 9,6

Beach front peaceful, light, spacious getaway är ett boende i Nättrabyhamn, som ligger bara 14 km från Marinmuseum Karlskrona och 15 km från Naval Port of Karlskrona. Här kan gästerna njuta av enastående utsikt och en avkopplande atmosfär nära stranden.

3. Stunning home in Nättraby with 3 Bedrooms

  • Läge: 8,2 km från centrum

Detta boende med 3 sovrum är perfekt för större grupper eller familjer som vill utforska Nättraby och dess omgivningar. Med gratis privat parkering och närhet till Marinmuseum Karlskrona och Naval Port of Karlskrona, är detta ett utmärkt alternativ för dem som älskar historia och kultur.

4. Holiday home Nättraby III

  • Läge: 0,9 km från centrum

Holiday home Nättraby III erbjuder en trädgård och grillmöjligheter och ligger nära både Marinmuseum Karlskrona och Naval Port of Karlskrona. Detta boende passar utmärkt för dem som älskar utomhusaktiviteter och grillkvällar.

5. Amazing home in Nättraby with 2 Bedrooms and Internet

  • Läge: 1,2 km från centrum
  • Recensionsbetyg: 9,0

Amazing home in Nättraby har 2 sovrum och gratis internet. Det är ett utmärkt alternativ för en avkopplande semester med möjlighet att utforska omgivningarna. Gästerna kan även besöka staden Ronneby, som ligger 19 km bort.

Boende utanför Nättraby

Om du vill utforska andra boendealternativ i närheten av Nättraby kan du överväga följande alternativ:

  • By the Baltic sea, 2 bedrooms: Ligger cirka 3,3 km från Nättraby och erbjuder sjöutsikt och en utepalts med utsikt.
  • Skärva Herrgård: Ett hållbart boende som erbjuder en infraröd bastu och en privat strand med ett badhus. Det ligger cirka 7 km från Nättraby.

Oavsett om du söker lugn och ro vid havet eller vill utforska historiska sevärdheter, har Nättraby och dess omgivningar något att erbjuda. Med olika boendealternativ som passar alla budgetar och smaker är det enkelt att hitta det perfekta stället att bo under din vistelse. Boka ditt hotell i Nättraby och upplev den avkopplande atmosfären i denna charmiga del av Blekinge.