Boka hotell i Brunflo

Hem » Sverige » Jämtlands län » Boka hotell i Brunflo

Brunflo är en pittoresk kommun belägen i Jämtlands län i Sverige. Området är känt för sin natursköna skönhet och lockar besökare med sina vackra sjöar, gröna landskap och möjligheter till olika aktiviteter året runt. Om du planerar att besöka Brunflo och behöver hitta boende, har vi sammanställt en lista över några av de bästa alternativen.

Sörbygården Bed & Breakfast – Ett charmigt boende nära Storsjön

Sörbygården Bed & Breakfast är ett idylliskt B&B beläget bara 500 meter från sjön Storsjön och 12 km söder om Östersund. Här erbjuds gästerna gratis WiFi, gemensamma köksmöjligheter och individuellt inredda rum med badrockar. Med ett fantastiskt läge nära naturen, kan du njuta av lugnet och den vackra omgivningen. B&B:et har fått höga betyg av sina gäster för sin gästvänlighet och läge.

Daltorp – äldre, charmigt hus på landet – En rustik reträtt på landet

Daltorp är ett charmigt äldre hus som erbjuder sina gäster gratis WiFi och vacker utsikt över sjön. Det ligger i Brunflo och är omgiven av natur, vilket ger en avkopplande reträtt för besökare. Boendet hyrs ut av en privat värd och är perfekt för dem som vill uppleva det lantliga Jämtlandslandskapet.

Långänge Bed & Breakfast – Hållbarhet och utsikt över Locknesjön

Långänge Bed & Breakfast är ett hållbart boende beläget i Tandsbyn, ca 5,2 km från Brunflo. Boendet erbjuder en lägenhet med modern inredning, gratis WiFi och panoramautsikt över Locknesjön. Här kan du även njuta av en egen bastu och en uteplats med grill och matplats. För de som prioriterar hållbarhet under sin vistelse, är detta ett utmärkt alternativ.

Scandic Östersund Syd – Bekvämt hotell nära äventyrsbadet

Scandic Östersund Syd ligger cirka 11,7 km från Brunflo och är ett bekvämt hotell intill äventyrsbadet Storsjöbadet. Här erbjuds fri tillgång till gym och bastu, samt gratis WiFi och parkering. Detta hotell är ett bra val för familjer och de som vill ha en avkopplande och bekväm vistelse.

Östersunds Camping – Budgetvänligt boende nära stadens centrum

Östersunds Camping erbjuder prisvärt boende med gratis WiFi i Östersund, cirka 11,6 km från Brunflo. Här finns olika typer av boenden, inklusive vissa med eget kök, vilket gör det till ett bra alternativ för dem som reser på en budget.

Sammanfattningsvis erbjuder Brunflo ett urval av boenden för olika preferenser och budgetar. Oavsett om du föredrar att bo nära naturen, på ett charmigt B&B eller på ett bekvämt hotell i närheten av stadens centrum, finns det något som passar dig. Utforska de olika alternativen och boka din vistelse för att uppleva det bästa som Brunflo har att erbjuda.