Boka hotell i Krokom

Hem » Sverige » Jämtlands län » Boka hotell i Krokom

Är du redo för en oförglömlig resa till Krokom i Jämtlands län, Sverige? Denna underbara destination bjuder på fantastiska landskap och en mängd aktiviteter som passar alla typer av resenärer. Oavsett om du är ute efter ett äventyr i naturen, avkoppling vid poolen eller utforska den charmiga staden, så har Krokom något för alla. Här hittar du ett urval av några av de bästa hotellen som finns tillgängliga för din resa mellan 22 augusti 2023 till 23 augusti 2023.

  1. Frösö Park Hotel För dig som söker lyx och komfort är Frösö Park Hotel det perfekta valet. Beläget endast 15 km från Krokom, hotellet erbjuder fantastiska vyer över omgivande landskap. Njut av den inkluderade frukosten och ta del av hotellets många bekvämligheter. Frösö Park Hotel har fått höga betyg av tidigare gäster för sin service och faciliteter.
  2. First Camp Frösön Östersund Om du vill ha en mer naturnära upplevelse, kan First Camp Frösön Östersund vara något för dig. Hotellet ligger 17,69 km från Krokom och erbjuder gästerna en vacker miljö nära naturen. Ta del av hotellets grill- och picknickområde och koppla av i den friska luften.
  3. Clarion Hotel Grand Östersund Clarion Hotel Grand Östersund, beläget 18,7 km från Krokom, är ett annat fantastiskt alternativ. Här kan du njuta av en inkluderad frukost och koppla av vid poolen. Hotellet har fått höga betyg av tidigare gäster för sin service och fantastiska faciliteter.
  4. Hotell Stortorget Hotell Stortorget är ett charmigt boende 18,75 km från Krokom. Hotellet erbjuder en inkluderad frukost och har fått höga betyg från tidigare gäster för sin bekvämlighet och service.
  5. Leopold Boutique Hotel För en unik upplevelse, kan du välja Leopold Boutique Hotel som ligger 18,89 km från Krokom. Hotellet erbjuder inkluderad frukost och har fått enastående betyg av tidigare gäster för sin service och kvalitet.

Dessa är bara några av de fantastiska hotell som finns tillgängliga för din resa till Krokom. Oavsett vilket boende du väljer, kan du vara säker på att uppleva en oförglömlig tid i Jämtlands län. Boka din vistelse redan idag och förbered dig på att skapa minnen för livet!

Hitta ditt drömboende i Krokom genom att besöka Hotels.com och utforska alla alternativ. Glöm inte att använda Hotels.com Rewards för att tjäna bonusnätter och spara ännu mer på utvalda hotell. Så ladda ner appen, boka din resa och ge dig iväg på ett äventyr i vackra Jämtlands län, Sverige!