Boka hotell i Kiruna

Hem » Sverige » Norrbottens län » Boka hotell i Kiruna
Hotell i Kiruna

Kiruna, beläget i Norrbotten, Sverige, är en plats som är känd för sin naturliga skönhet och unika charm. Det är den perfekta destinationen för resenärer som söker äventyr, norrsken och en genuin känsla av vildmark. Oavsett om du är här för att utforska den underbara naturen eller för att se det fantastiska norrskenet, är det viktigt att hitta det rätta boendet. Här är några alternativ för att boka hotell i Kiruna.

1. Hotel Bishops Arms Kiruna

Detta eleganta hotell ligger i Kirunas centrum och erbjuder bekväma rum och en traditionell brittisk pub. Hotellet har även gratis WiFi och ligger bara 10 minuters bilresa från Kirunas flygplats. Det är ett utmärkt val för resenärer som vill bo i stadens hjärta och njuta av bekvämligheten med att ha restauranger och shopping inom räckhåll.

Föreningsgatan 6, 981 31 Kiruna, Sverige

2. SPiS Hotel & Hostel

SPiS Hotel & Hostel är perfekt för resenärer med en budget. Det ligger nära Kirunas huvudgata och erbjuder gratis WiFi och tillgång till en bastu och relaxavdelning. Detta är ett utmärkt alternativ för dem som letar efter prisvärt boende med bekvämligheter.

Bergmästaregatan 7, Kiruna 981 33 Sverige

3. Camp Alta Kiruna

För den som söker en mer naturnära upplevelse är Camp Alta Kiruna ett utmärkt val. Detta boende ligger knappt 15 km från Kirunas busstation och erbjuder en unik möjlighet att bo i en vacker omgivning med gratis WiFi, en lekplats och tillgång till ett privat strandområde. Det är perfekt för naturälskare och äventyrare.

Jullebovägen 2, 981 92 Kiruna, Sverige

4. Camp Ripan

Camp Ripan är ett familjeägt boende med utsikt över bergen och ligger endast 10 minuters bilresa från Kirunas centrum. Här hittar du gratis WiFi och rum med platt-TV. Det är ett utmärkt val för resenärer som vill uppleva den vackra naturen i Kiruna medan de fortfarande har tillgång till bekvämligheter och komfort.

5. Hotell Samegård

Hotell Samegård är centralt beläget i Kiruna och erbjuder gratis WiFi och bekväma rum. Kirunas tågstation ligger bara en kort promenad bort. Det är ett utmärkt alternativ för resenärer som vill vara nära stadens centrum och dess sevärdheter.

6. Best Western Hotel Arctic Eden

Detta hotell erbjuder moderna rum, gym, en gemensam bastu och en avsvalkningspool. Hotellet ligger endast 10 minuters bilresa från Kirunas centrum och erbjuder gratis WiFi. Det är ett bra val för dem som letar efter komfort och bekvämligheter under sin vistelse.

7. Scandic Kiruna

Scandic Kiruna ligger drygt 5,5 km från Kirunas tågstation och erbjuder rökfria rum, gratis WiFi och tillgång till en restaurang, gratis lånecyklar, gym och bastu. Det är ett utmärkt alternativ för både affärsresenärer och turister.

8. Máttaráhkká Northern Light Lodge

Om du vill ha en unik upplevelse, kan du överväga att bo på Máttaráhkká Northern Light Lodge. Detta boende ligger bara 5 km från Kiruna och erbjuder bastu, bubbelpool och en lounge med öppen spis. Det är perfekt för dem som vill ha en avkopplande och romantisk vistelse under norrskenets magi.

Oavsett vilket boende du väljer i Kiruna, kommer du att vara omgiven av den otroliga skönheten i Norrbottens natur och ha möjlighet att utforska den spännande kulturen i staden. Boka ditt hotell i Kiruna och ge dig ut på ett äventyr du sent kommer att glömma.