Boka hotell i Helsingborg

Hem » Sverige » Skåne län » Boka hotell i Helsingborg
Helsingborg

Helsingborg, en pittoresk stad belägen vid Öresunds kust i Skåne, lockar besökare med sin charmiga atmosfär, rika historia och vackra stränder. Om du planerar att besöka denna underbara stad och letar efter boendealternativ, behöver du inte leta längre. Vi har samlat information om några av de bästa hotellen och boendena i Helsingborg för att göra din resa så bekväm och minnesvärd som möjligt.

1. Radisson Blu Metropol Helsingborg

Plats: Centrala Helsingborg, nära stranden Med ett utmärkt läge i centrala Helsingborg, bara 300 meter från centralstationen och färjeterminalen, är Radisson Blu Metropol Helsingborg ett utmärkt val för resenärer som vill vara nära stadens huvudattraktioner. Gästerna kan njuta av gratis WiFi och tillgång till ett fitnesscenter under sin vistelse. Hotellet har ett hållbarhetscertifikat på nivå 2 för sina miljövänliga insatser.

2. Elite Hotel Mollberg

Plats: Mitt i centrala Helsingborg, nära stranden Elite Hotel Mollberg är en charmig 1800-talsbyggnad som erbjuder smakfullt inredda rum med klassiska och unika detaljer. Hotellet har ett utmärkt läge i centrala Helsingborg, bara 100 meter från centralstationen och färjeterminalen. Dessutom har du nära till stadens huvudattraktioner och stränder. Läge betygssätts som 9,5 av gästerna.

3. Elite Hotel Marina Plaza

Plats: Vid hamnen i centrala Helsingborg Om du önskar enastående utsikt över havet och stadens skyline, överväg att boka Elite Hotel Marina Plaza. Detta hotell ligger vid hamnen i centrala Helsingborg, precis bredvid buss-, tåg- och färjeterminalerna. Gästerna kan njuta av en populär frukostbuffé medan de beundrar den fantastiska utsikten över Öresund. Hotellet har också en hållbarhetscertifiering på nivå 3+.

4. V Hotel Helsingborg; BW Premier Collection

Plats: 5 minuters promenad från Helsingborgs centralstation Om du letar efter något mer boutique och unikt, är V Hotel Helsingborg ett utmärkt val. Detta boutiquehotell ligger bara 5 minuters promenad från Helsingborgs centralstation, hamnen och det medeltida tornet Kärnan. Gästerna kan förvänta sig bekväma rum och ett centralt läge som gör det enkelt att utforska staden till fots.

5. Hotell Linnea; Sure Hotel Collection by Best Western

Plats: Imponerande byggnad med anor från 1887 Hotell Linnéa ligger i en imponerande byggnad med anor från 1887, bara 100 meter från Helsingborgs centralstation och färjeterminalen. Rummen har klassisk inredning och bekvämligheter som platt-TV och kaffe- och tekokare. Gästernas betyg är bra, med ett betyg på 9,4 för läge.

6. Good Morning + Helsingborg

Plats: 2 km från Helsingborgs centralstation Good Morning + Helsingborg är ett prisvärt alternativ som ligger 2 km från Helsingborgs centralstation. Det är lätt att ta sig till hotellet med buss nummer 4 eller 7 från hållplatsen precis utanför stationen. Hotellet erbjuder grundläggande bekvämligheter och en trevlig vistelse till ett överkomligt pris.

7. The Vault Hotel, WorldHotels Crafted

Plats: Intill Kärnantornet och Stortorget The Vault Hotel, WorldHotels Crafted, ligger i en storslagen byggnad från sent 1800-tal och är beläget intill Kärnantornet och Stortorget. Hotellet erbjuder en unik atmosfär och gratis WiFi för gästernas bekvämlighet. Läge betygssätts som 9,7 av gästerna.

8. Hotel Kärnan

Plats: Mittemot Helsingborgs centralstation och färjeterminal Hotel Kärnan erbjuder en bekväm vistelse för resenärer som vill ha närhet till centralstationen och färjeterminalen. Hotellet har en biblioteksbar där gästerna kan koppla av eller titta på TV. Gratis WiFi finns tillgängligt i hela hotellet.

9. Helsingborgs Vandrarhem, Helsingborg Hostel

Plats: 800 meter från Helsingborgs centralstation Helsingborgs Vandrarhem, Helsingborg Hostel, är ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer. Det ligger bara 800 meter från Helsingborgs centralstation och erbjuder gratis tillgång till kaffe, te och WiFi. Det är ett utmärkt val för de som letar efter enkel och prisvärd logi.

10. Comfort Hotel Helsingborg

Plats: 7 minuters promenad från färjeterminalen och centralstationen Comfort Hotel Helsingborg är ett modernt hotell som ligger bara 7 minuters promenad från färjeterminalen och centralstationen i Helsingborg. Hotellet erbjuder gratis WiFi och tillgång till en bastu för att göra din vistelse så avkopplande som möjligt.

Detta är bara några av de många boendealternativen i Helsingborg. Oavsett om du letar efter lyxiga hotell, boutiquehotell, prisvärda vandrarhem eller semesterbostäder, har staden något för alla smaker och budgetar. Så boka din vistelse i Helsingborg och upptäck allt som denna vackra stad har att erbjuda.