Boka hotell i Huddinge

Hem » Sverige » Stockholms län » Boka hotell i Huddinge

Huddinge är en charmig kommun som ligger i Stockholms län och utgör en vacker och grön förort till den pulserande huvudstaden. Här finner du ett brett utbud av boenden, från mysiga hotell till hemtrevliga lägenheter och villor. Oavsett om du reser i affärssyfte eller planerar en avkopplande semester, har Huddinge något att erbjuda för alla smaker.

Boendealternativ i Huddinge

Huddinge erbjuder en rad olika boendealternativ för alla budgetar och behov. Här finns allt från enkla hotell till lyxiga boenden och hållbara val. Några av de populära boendena i området inkluderar:

 1. Forenom Aparthotel Stockholm Flemingsberg: Detta hotell erbjuder många olika servicelägenheter, från små studior till rymliga lägenheter med två sovrum.
 2. A private space in a house with beautiful garden: Ett charmigt privat rum i en villa med en vacker trädgård, perfekt för en avkopplande vistelse.
 3. Attendo Park Hotell: Ett hotell beläget i närheten av Karolinska Universitetssjukhuset och Södertörns högskola, med rum som har eget pentry och sitthörna.
 4. Stockholm Swecamp Flottsbro: Ett alternativ för naturälskare, med en trädgård, terrass och restaurang, beläget nära köpcentret Kungens Kurva och Stockholmsmässan.
 5. Quiet Rum in Swedish villa: Ett privat rum i en vacker svensk villa med gratis WiFi och en lugn trädgård för avkoppling.
 6. Balingsholm: Ett hållbart boende med trädgård, terrass och gemensam lounge, beläget nära Karolinska universitetssjukhuset.
 7. Green Studio close to Stockholm City: En lägenhet med trädgård och nära Stockholmsmässan och Ericsson Globe.
 8. Holiday home HUDDINGE II: En semesterbostad med balkong, nära Stockholmsmassan Exhibition & Congress Centre.

Upptäck Huddinges natursköna omgivningar

En av Huddinges stora fördelar är dess närhet till natur och grönområden. Kommunen erbjuder en mängd gröna oaser och natursköna platser där du kan koppla av och njuta av den friska luften. Några av de populära platserna inkluderar:

 • Flottsbro Friluftsområde: Ett område med fina promenadvägar, grillplatser och möjlighet till utomhusaktiviteter som skidåkning under vintersäsongen.
 • Vårby fält: Ett grönt område med stora öppna ytor perfekta för picknick eller löpturer.
 • Tullinge sjö: En vacker sjö där du kan njuta av en avkopplande promenad längs vattnet.

Närhet till Stockholms centrum

En annan fördel med att bo i Huddinge är den enkla tillgången till Stockholms centrum. Du kan enkelt ta pendeltåget in till staden och upptäcka alla dess sevärdheter, inklusive Gamla stan, Kungliga slottet, ABBA-museet och mycket mer.

Boka din vistelse i Huddinge idag

Oavsett om du är på jakt efter en lugn tillflyktsort nära naturen eller ett boende nära Stockholms pulserande stadsliv, har Huddinge det perfekta boendet för dig. Boka din vistelse i Huddinge idag och upptäck allt som denna vackra förort har att erbjuda.