Boka hotell i Uppsala

Hem » Sverige » Uppsala län » Boka hotell i Uppsala

Uppsala, en av Sveriges äldsta städer med anor från vikingatiden, lockar besökare med sin rika historia, charmiga atmosfär och livliga universitetsmiljö. För den som planerar att utforska denna historiska stad finns ett brett utbud av boenden att välja mellan. Här presenterar vi några av de bästa hotellen i Uppsala, som erbjuder en bekväm vistelse för både affärsresenärer och turister.

  1. Radisson Blu Hotel Uppsala Detta moderna hotell ligger mittemot Uppsala centralstation och erbjuder enkel tillgång till stadens sevärdheter. Gästerna kan njuta av gratis WiFi och ett välutrustat gym. Hotellet har ett hållbarhetsfokus och har uppnått nivå 3+ i Green Key-certifieringen.
  2. Best Western Hotel Svava Beläget precis framför Uppsala centralstation, erbjuder detta hotell luftkonditionerade rum med gratis WiFi och kaffe- och tekokare. Hotellet är också certifierat på nivå 3+ i Green Key-programmet.
  3. Clarion Hotel Gillet Centralt beläget, erbjuder detta hotell gratis WiFi och skandinaviskt inredda rum med smart-tv. Det är också certifierat på nivå 1 i Green Key-programmet.
  4. Clarion Collection Hotel Uppsala Detta hotell erbjuder ljudisolerade rum med satellit-tv och gratis WiFi i centrala Uppsala. Det är certifierat på nivå 1 i Green Key-programmet.
  5. Botanika Uppsala Ett hållbart val-nivå 1-hotell, Botanika Uppsala ligger nära Linnémuseet och erbjuder en restaurang, bar och trädgård. Här finns även familjerum och en solterrass.
  6. Elite Hotel Academia Detta hotell har ett fantastiskt läge i centrala Uppsala och erbjuder fin utsikt över staden från sin skybar. Hotellet har uppnått nivå 3+ i Green Key-certifieringen.
  7. Grand Hotell Hörnan Beläget i en charmig byggnad från tidigt 1900-tal, erbjuder detta hotell rum med platt-tv, sittgrupp och gratis WiFi.
  8. Hotell Centralstation Centralt beläget, detta budgethotell ligger bara 50 meter från Uppsala centralstation och erbjuder luftkonditionerade rum med platt-tv.
  9. ArenaHotellet i Uppsala En utsökt utsikt över staden väntar gästerna på detta hotell, som också har en restaurang och bar. Det ligger nära shoppingcentret Gränbystaden.
  10. Hotell Stella Detta mysiga hotell ligger intill den lummiga Engelska parken och erbjuder gratis WiFi och varma drycker dygnet runt för sina gäster.

Dessa är bara några exempel på de många hotellen i Uppsala, och valet av boende beror på individuella preferenser och budget. Besökare bör boka sitt hotell i förväg för att säkerställa tillgänglighet och få det bästa möjliga priset. Oavsett om du är här för en kort resa eller en längre vistelse, kommer Uppsala att charma dig med sin kultur, historia och vänliga atmosfär.