Boka hotell i Timrå

Hem » Sverige » Västernorrland » Boka hotell i Timrå

Timrå, en charmig kommun i Västernorrlands län, bjuder på enastående natursköna platser, kulturella upplevelser och gästvänliga invånare. Oavsett om du planerar en avkopplande weekendresa eller en längre vistelse, så har Timrå något för alla. För att göra din vistelse så bekväm och minnesvärd som möjligt, är det viktigt att hitta rätt boende. Låt oss guida dig genom några av de bästa hotellalternativen i Timrå.

MästreBo Ett utmärkt alternativ för dem som föredrar privat boende är MästreBo. Denna lägenhet, hyrd av en privat värd, är belägen i Timrå och erbjuder närhet till Sundsvall, bara en kort bilresa bort. Lägenheten är inrymd i ett traditionellt trähus och omges av en charmig gemensam trädgård. MästreBo har fått ett genomsnittligt betyg på 7,2 och hyllas för sin bekväma atmosfär.

Sundsvall lägenhet Även om det inte finns något tillgängligt boende i Timrå, behöver du inte vara orolig. Ett liknande alternativ är Sundsvall lägenhet, även det hyrt av en privat värd. Beläget i Sundsvall, bara 3,2 km från Timrå, erbjuder detta boende utsikt över trädgården och inkluderar gratis WiFi och parkering. Gästerna har gett detta boende ett betyg på 7,0.

Nebulosavägen 20 För de som söker ett mer hållbart alternativ rekommenderas Nebulosavägen 20 i Sundsbruk, cirka 4 km från Timrå. Detta boende ligger i en vacker omgivning med en gemensam lounge och terrass. Nebulosavägen 20 har rankats som ”Enastående” av tidigare gäster och får genomsnittsbetyget 9,6.

Scandic Sundsvall Nord Om du vill bo på ett hotell med fler bekvämligheter kan Scandic Sundsvall Nord vara ett bra alternativ. Detta hotell ligger 8,5 km från Timrå och erbjuder gratis WiFi, bastu, gym och inomhuspool. Scandic Sundsvall Nord har fått ett betyg på 7,6 och anses vara ett hållbart val.

Clarion Hotel Sundsvall För en lyxigare vistelse, kan Clarion Hotel Sundsvall vara det perfekta valet. Detta 4-stjärniga hotell ligger 10,8 km från Timrå och erbjuder bekvämligheter som gym, bar, terrass och 24-timmarsreception. Hotellet har fått ett högt betyg på 8,6 och är känt för sin gästvänliga personal.

Best Western Hotel Baltic Ett annat utmärkt hotellalternativ är Best Western Hotel Baltic. Detta miljövänliga hotell ligger 11 km från Timrå och erbjuder gratis WiFi, bastu och platt-TV på rummen. Gästerna har gett hotellet betyget 8,2 för dess bekväma faciliteter.

Clarion Collection Hotel Grand Om du letar efter ett hotell med enkel tillgång till stadens sevärdheter kan Clarion Collection Hotel Grand vara ett bra alternativ. Hotellet ligger mindre än 5 minuters promenad från Sundsvalls centralstation och erbjuder bastu, gym och gratis kvällsmåltider. Tidigare gäster ger detta hotell betyget 8,2.

Elite Hotel Knaust För dem som söker en historisk och unik upplevelse är Elite Hotel Knaust det ultimata valet. Detta 1800-tals hotell är beläget i centrala Sundsvall, nära stadens museum. Hotellet erbjuder gratis WiFi och charmigt inredda rum med platt-TV. Gäster ger detta hotell ett genomsnittligt betyg på 8,5.

Boka ditt hotell i Timrå och upptäck Västernorrlands skönhet Timrå erbjuder en mångfald av aktiviteter och sevärdheter, från vackra naturområden till kulturella evenemang. Oavsett vilken typ av resa du planerar, kan du hitta det perfekta boendet i Timrå för att göra din vistelse minnesvärd och behaglig. Med vårt urval av hotellalternativ, från privat boende till lyxhotell, är vi övertygade om att du kommer hitta det som passar dig bäst. Så boka ditt boende idag och upptäck allt som Timrå och Västernorrland har att erbjuda!