Boka hotell i Rättvik

Hem » Sverige » Dalarnas län » Boka hotell i Rättvik

Rättvik, en charmig stad belägen vid den vackra Siljanssjön i Dalarna, är en perfekt destination för en avkopplande semester. Oavsett om du planerar en weekendresa, en familjesemester eller en romantisk reträtt, har Rättvik något att erbjuda alla. En viktig del av din resa är att hitta rätt boende, och i den här artikeln kommer vi att utforska några av de bästa hotellen och boendemöjligheterna i Rättvik.

Hotell Rättvik

  1. Hotell Rättvik: Detta hotell ligger knappt 300 meter från Siljansbadet och är en idealisk plats att utforska staden från. Här erbjuds bekväma rum, en trevlig bar och gratis WiFi. Du kan också parkera din bil kostnadsfritt under din vistelse.
  2. Dala Wärdshus: Detta charmiga hotell ligger i närheten av Rättvik och erbjuder en fantastisk utsikt över Siljanssjön. Med sina bekväma rum och Travel Sustainable-nivå 1-certifiering är det ett utmärkt val för miljömedvetna resenärer.
  3. Best Western Hotell Lerdalshoejden: Detta hotell erbjuder panoramautsikt över Siljan och är perfekt beläget nära Rättviks järnvägsstation och shoppingstråket Storgatan. Här kan du njuta av gratis WiFi och parkering.
  4. Stiftsgården i Rättvik: Detta hotell har ett lugnt läge vid sjön Siljan och erbjuder en avkopplande miljö. Här kan du njuta av en privat strand och en terrass med panoramautsikt över sjön.
  5. Kullan: Ligger i Rättvik och erbjuder boende med självhushåll och vacker utsikt över trädgården och sjön. Både Wi-Fi och parkering är gratis, och du är nära Dalhalla för evenemang och konserter.

Boenden utanför Rättvik

Om du är öppen för att utforska närliggande områden finns det fler alternativ att överväga:

  1. Semi-detached house with lakeview in Tällberg 6 beds: Beläget i Tällberg, cirka 10,9 km från Rättvik, erbjuder detta boende lugn och ro med sjöutsikt.
  2. Fyrklöverns Stugby: Dessa stugor ligger nära Rättviksbackens skidanläggning och centrala Rättvik. Alla stugor har gratis WiFi och en uteplats med utsikt över Siljan.
  3. Augustas Bed & Breakfast: Ligger 5 minuters promenad från Rättviks tågstation och Siljan. Här erbjuds smakfullt inrett boende med fullt utrustat kök och platt-TV.
  4. Backlund Boende i Dalarna: Detta familjedrivna B&B ligger i Vikarbyn vid sjön Siljan och erbjuder rum och stugor med tillgång till ett fullt utrustat gemensamt kök.
  5. Rustika strandstugor utanför Rättvik: Beläget i Rättvik och erbjuder boende med gratis Wi-Fi och en sittgrupp, perfekt för den som vill koppla av vid stranden.

Oavsett vilken typ av boende du föredrar, finns det många alternativ i och runt Rättvik som kan göra din vistelse minnesvärd. Oavsett om du är ute efter avkoppling vid sjön, vintersport eller kulturella upplevelser, har Rättvik något att erbjuda varje besökare. Så boka ditt boende och upplev skönheten i Dalarna på nästa resa till Rättvik!