Boka hotell i Mora

Hem » Sverige » Dalarnas län » Boka hotell i Mora

Mora, beläget i hjärtat av Dalarna i Sverige, är en charmig stad som lockar besökare året runt. Oavsett om du är här för att delta i Vasaloppet, utforska Zornmuseet eller bara koppla av vid den vackra sjön Siljan, så finns det en mängd olika boenden att välja mellan i Mora. Vi kommer att guida dig genom några av de bästa hotellen och boendealternativen i staden.

Hotell Bishops Arms Mora Hotel Bishops Arms Mora ligger bara 100 meter från Morastrands tågstation, busstation och sjön Siljan. Detta hotell erbjuder gratis WiFi och bekväma rum med kabel-tv. Om du letar efter ett centralt boende med enkel tillgång till stadens sevärdheter och bekvämligheter är detta ett utmärkt val.

First Camp Moraparken Hotel First Camp Moraparken Hotel är perfekt för naturälskare och ligger cirka 1 km från stadskärnan. Här kan du bo i stugor omgivna av grönska och njuta av naturen. Hotellet har även ett fitnesscenter och gratis gästparkering.

Hotell Kung Gösta Hotell Kung Gösta ligger nära Moras tågstation och är bekvämt beläget för dem som vill utforska staden till fots. Du kan gå till Zornmuseet och andra sevärdheter. Här ingår också gratis parkering för gästerna.

Mora Hotell & Spa Mora Hotell & Spa är ett centralt beläget hotell, bara 100 meter från sjön Siljan. Här erbjuds gratis WiFi, kostnadsfri parkering och rum med bekväma sittmöbler och satellit-TV. Om du vill vara nära vattnet och stadens centrum är detta ett utmärkt val.

Saxvikens vandrarhem Saxvikens vandrarhem erbjuder prisvärt boende med en trädgård och gratis privat parkering. Det är en utmärkt val för resenärer som söker en lugn och avslappnad atmosfär i Mora.

Kristinebergs Bed & Breakfast Detta bed and breakfast är centralt beläget, bara 850 meter från stadens centrum. Du kan enkelt nå Vasaloppsmuseet och Vasaloppets mållinje till fots. Boendet är perfekt för dem som uppskattar en hemtrevlig atmosfär.

Hotell Fridhemsgatan Hotell Fridhemsgatan erbjuder prisvärda boendealternativ och ligger nära Siljan och stadens centrum. Hotellet har också en populär frukostbuffé och gratis tillgång till både gym och bastu för sina gäster.

Nybyggd stuga intill skogsbrynet – New built cottage next to the cowberry forest Om du föredrar att bo i en stuga nära naturen kan du överväga detta alternativ. Här finns gratis WiFi och en uteplats där du kan koppla av och njuta av den omgivande skogen.

First Camp Moraparken – Dalarna First Camp Moraparken – Dalarna är ett annat alternativ för dem som vill bo i stugor omgivna av grönska. Här finns gratis WiFi och tillgång till trädgården.

Mora Life, Åmåsängsgården Mora Life, Åmåsängsgården ligger cirka 3 km från stadens centrum och erbjuder mysiga stugor med egen uteplats. Här kan du njuta av både gratis gästparkering och WiFi.

Vasaloppsmålet – Hostel Mora – Målkullans Vandrarhem Detta vandrarhem ligger vid stranden i Mora och är perfekt för dem som vill vara nära Vasaloppsmuseet och sjön Siljan. Här finns också gratis parkering.

Vandrarhemmet Stranden Vandrarhemmet Stranden erbjuder bekvämt boende i Mora och har gratis gästparkering, en trädgård och gemensamma sällskapsutrymmen.

Dalastugan Dalastugan ligger en bit utanför Mora och erbjuder boende med utsikt över trädgården. Det är perfekt för dem som vill ha lite avskildhet och lugn.

Vasa Ski Lodge Vasa Ski Lodge är perfekt för dem som letar efter boende för självhushåll och inkluderar en bastu för avkoppling.

Mormors vrå Mormors vrå ligger nära Vasaloppsmuseet och andra sevärdheter i Mora. Här kan du njuta av en trädgård och gratis parkering.

Lägenhet i centrala Mora Om du letar efter en lägenhet nära stadens centrum, är detta ett bra alternativ med bekvämt avstånd till Vasaloppet Museum och Zorn Museum.

Utmelandsvägen 41 Helt hus Utmelandsvägen 41 Helt hus erbjuder ett helt hus med terrass och bekvämligheter. Det är bara en kort bilresa från Vasaloppsmålet.

Tomtelandstugan Tomtelandstugan är ett annat alternativ som erbjuder rumsservice och en gemensam sällskapsdel. Det är en bit från stadens centrum.

Brewer by MoraTomten Brewer by MoraTomten är ett bekvämt alternativ med gratis WiFi och ligger nära Vasaloppet Museum och Zorn Museum.

Bonäs bygdegård Bonäs bygdegård-Grindstugan är ett prisvärt boendealternativ med gratis gästparkering.

Skraddaren, close to Vasaloppet finish line portal Skraddaren, close to Vasaloppet finish line portal erbjuder bekvämt boende med gratis WiFi och ligger nära Vasaloppet Museum.

MoraTelegrafen in central Mora MoraTelegrafen in central Mora erbjuder bekvämt boende nära stadens sevärdheter och har gratis WiFi.

Oavsett vilken typ av boende du föredrar, finns det