Boka hotell i Kalmar

Hem » Sverige » Kalmar län » Boka hotell i Kalmar

Kalmar, en charmig stad i Sverige, erbjuder ett varierat utbud av boendealternativ för besökare att välja mellan. Oavsett om du är på affärsresa, semester eller en romantisk flykt, finns det ett brett spektrum av hotell i Kalmar som passar alla smaker och budgetar. Från centralt belägna hotell till strandnära boenden och historiska charmiga platser, här är en översikt över några av de bästa alternativen för att boka ditt nästa hotell i Kalmar.

1. Best Western Plus Kalmarsund Hotell

Detta hotell lockar med sin bekväma närhet till Kalmars centralstation och närliggande sevärdheter. Gäster kan förvänta sig moderna rum med gratis WiFi och platt-TV. Här finns även faciliteter som gör din vistelse bekväm och njutbar.

2. ProfilHotels Calmar Stadshotell

Ligger centralt på Stortorget i Kalmar och erbjuder en imponerande upplevelse i en historisk byggnad. De klassiskt inredda rummen har gratis WiFi, och du kan njuta av närheten till stadens charmiga gator och sevärdheter.

3. First Hotel Witt

Om du är ute efter en historisk upplevelse är detta 1600-talshotell perfekt för dig. Hotellet ligger mittemot Kalmar domkyrka och erbjuder gratis tillgång till pool, gym och bastu för att förgylla din vistelse.

4. Clarion Collection Hotel Packhuset

Detta hotell i ett gammalt hamnmagasin ger en unik atmosfär med synliga träbjälkar och timrade väggar. Gästerna kan njuta av fantastisk utsikt över Kalmarsund och Ölandsbron och samtidigt dra nytta av gratis WiFi och bekvämligheter.

5. Slottshotellet

Om du är förtjust i charmen hos 1700- och 1800-talsvillor, kan Slottshotellet vara en perfekt plats för dig. Detta hotell ligger i en park nära Kalmar slott och erbjuder gratis WiFi samt närhet till stadens sevärdheter.

6. Rasta Kalmar

Detta hotell ligger nära Ölandsbron och erbjuder gratis Wi-Fi och parkering. Rummen är nyrenoverade och har platt-TV och eget badrum, och du kan njuta av mat på plats i Sveriges största korsvirkesrestaurang.

7. Scandic Kalmar

Det nyrenoverade Scandic Kalmar ligger bara en kort bilresa från stadens centralstation och flygplats. Gästerna har fri tillgång till WiFi, pool och bastu för en bekväm och avkopplande vistelse.

Oavsett om du letar efter hotell nära stranden, centralt belägna alternativ eller historiska platser, har Kalmar något för alla. Med det varierade utbudet av hotell och boenden kan du hitta det perfekta alternativet för att göra din vistelse i Kalmar minnesvärd och bekväm. Innan du bokar, se till att dubbelkolla recensioner, faciliteter och priser för att hitta det hotell som passar dina behov och preferenser bäst.