Boka hotell i Vimmerby

Hem » Sverige » Kalmar län » Boka hotell i Vimmerby

Vimmerby, en pittoresk svensk stad belägen i Kalmar län, är kanske mest känd som den plats där författaren Astrid Lindgren föddes och inspirerades att skapa några av de mest älskade barnbokskaraktärerna genom tiderna. För resenärer som vill utforska hennes värld och njuta av en idyllisk semester, erbjuder Vimmerby ett brett utbud av boenden. Oavsett om du letar efter hotell, stugor eller vandrarhem, finns det något för alla smaker och budgetar. Här är en översikt över några av de bästa boendemöjligheterna i Vimmerby:

Best Western Vimmerby Stadshotell

Det historiska Best Western Vimmerby Stadshotell är centralt beläget vid Stora torget och erbjuder gratis WiFi, restaurang, bastu och en vacker sommarterrass. Hotellet har en nivå 3+ hållbarhetsklassificering och är perfekt för dem som vill vara nära stadens huvudattraktioner.

Hotell Ronja

Hotell Ronja är ett modernt boendealternativ med gratis WiFi och fräscha rum. Det är perfekt beläget nära både Vimmerbys tågstation och Astrid Lindgrens Värld. Här kan du njuta av en bekväm vistelse och smidig tillgång till staden och dess sevärdheter.

Fredensborgs Herrgård

Denna herrgård från 1870-talet ligger i närheten av Tobo Golfklubb och erbjuder gratis båt- och kanotuthyrning. Med gratis WiFi och en avslappnad atmosfär är detta ett utmärkt alternativ för dem som söker en lugn och avkopplande vistelse.

Björkbackens Karaktärshotell

Björkbackens Karaktärshotell är perfekt för familjer som besöker Astrid Lindgrens Värld. Hotellet erbjuder gratis internet och gästparkering, och det är bara en kort bilresa från den populära temaparken.

Björkbackens Stugby i Vimmerby

Om du letar efter ett mer privat boende, kan du överväga att hyra en stuga på Björkbackens Stugby. Stugorna har pentry och en egen uteplats, och det är bara en kort avstånd till Astrid Lindgrens Värld.

Vimmerby Vandrarhem

Vimmerby Vandrarhem är ett prisvärt alternativ för budgetresenärer. Det ligger nära både tågstationen och Astrid Lindgrens Värld, vilket gör det till ett praktiskt val för dem som vill utforska staden och dess sevärdheter.

Oxgården

Oxgården erbjuder stugor med fullt utrustat kök och TV. Det är en kort promenad från Astrid Lindgrens Värld och erbjuder både kostnadsfritt Wi-Fi och gratis privat parkering.

Station Villa Vimmerby

Station Villa Vimmerby är ett charmigt boendealternativ beläget i närheten av Vimmerbys tågstation. Här kan du njuta av en bekväm vistelse med enkel tillgång till stadens huvudattraktioner.

Vimmerby Stugby

Vimmerby Stugby erbjuder stugor och lägenheter med fullt utrustat kök och tillgång till bastu. Det är en idealisk bas för familjer som vill utforska Astrid Lindgrens Värld och den omgivande naturen.

Lilla Stubbetorp

Lilla Stubbetorp är ett boendealternativ som erbjuder gratis privat parkering och ligger nära Astrid Lindgrens Värld. Med en mysig atmosfär och bekväma faciliteter är detta ett utmärkt val för en avkopplande semester.

Oavsett vilket boendealternativ du väljer i Vimmerby, kommer du att omges av den charmiga atmosfären som inspirerade Astrid Lindgrens berättelser. Utforska staden, besök Astrid Lindgrens Värld och njut av en minnesvärd vistelse i denna unika del av Sverige. Välkommen till Vimmerby, platsen där sagorna kommer till liv!