Boka hotell i Örebro

Hem » Sverige » Örebro län » Boka hotell i Örebro

Hotell i Örebro

City Hotel Örebro

City Hotel Örebro är ett modernt hotell som är perfekt beläget i centrala Örebro, endast en kort promenad från mässlokalen Conventum Arena. Hotellet har en lobby med en vinbar som serverar ett urval av viner och lokala ölsorter. Med ett bekvämt läge är detta hotell idealiskt för affärsresenärer och turister som vill utforska stadens centrum.

City Central Hotel Örebro by First Hotels

City Central Hotel Örebro by First Hotels ligger bara 5 minuters promenad från Örebro centralstation och nära Örebro slott och Universitetssjukhuset. Detta hotell erbjuder gästerna en bekväm vistelse med gratis WiFi och bekväma rum.

Hotell Hjalmar

Hotell Hjalmar ligger i en historisk byggnad i Örebro och erbjuder gästerna bekväma rum med gratis WiFi och kabel-tv. Hotellet har ett utmärkt läge, bara några minuters promenad från centralstationen och stadens sevärdheter.

Elite Stora Hotellet Örebro

Elite Stora Hotellet Örebro är ett charmigt hotell som ligger vid Svartån och erbjuder en fantastisk utsikt över Örebro slott från 1300-talet. Hotellet har rum med gratis WiFi och satellit-TV. Det är ett utmärkt val för dem som vill utforska stadens historia och arkitektur.

Scandic Örebro Central

Scandic Örebro Central ligger centralt i Örebro och har bekvämligheter som gratis lånecyklar, ett gym, restaurang och bar. Hotellet passar både affärs- och fritidsresenärer och är bekvämt beläget för att utforska stadens sevärdheter.

Best Western Eurostop Orebro

Best Western Eurostop Örebro erbjuder gästerna rum med satellit-tv och eget badrum med dusch. Hotellet ligger nära Örebros centrum och har gratis WiFi samt kostnadsfri parkering.

Hållbarhet och Boende i Örebro

Om du är intresserad av hållbara boendealternativ, har Örebro flera hotell som vidtar åtgärder för att göra din vistelse mer miljövänlig. Du kan hitta hotell med olika hållbarhetsnivåer och funktioner som energieffektiv belysning, återvinning och källsortering, samt möjligheter att minska vattenanvändningen. Att välja ett hållbart boende är ett bra sätt att minska din påverkan på miljön under din resa.

Boka ditt Hotell i Örebro

Oavsett om du besöker Örebro för affärer eller nöje finns det många bra boendealternativ att välja mellan. Från moderna hotell i stadens centrum till charmiga boutique-hotell med historiska anor, finns det något för alla smaker och budgetar. Så boka ditt hotell i Örebro och upplev den skönhet och kultur som denna svenska stad har att erbjuda.