Boka hotell i Kristianstad

Hem » Sverige » Skåne län » Boka hotell i Kristianstad

Kristianstad, beläget i det vackra Skåne i södra Sverige, är en charmig stad med en rik historia och många sevärdheter att utforska. Oavsett om du planerar en weekendresa eller en längre vistelse, är det viktigt att hitta rätt boende för att göra din resa minnesvärd. Här är en översikt över några av de bästa hotellen och boendemöjligheterna i Kristianstad.

1. First Hotel Christian IV

Adress: Centralt i Kristianstad, 250 meter från centrum

Om du föredrar att bo mitt i smeten är First Hotel Christian IV ett utmärkt val. Detta eleganta hotell är inrymt i en vacker tidigare bankbyggnad och har en central plats bara 100 meter från tåg- och busstationen. Hotellet erbjuder bekväma rum och faciliteter som WiFi och ett fitnesscenter. Med ett betyg på 8,0 från gästrecensioner är det ett populärt val.

2. Hotel Bishops Arms Kristianstad

Adress: Mittemot Kristianstads centralstation, 450 meter från centrum

Hotel Bishops Arms Kristianstad är ett traditionellt hotell med ett centralt läge mittemot Kristianstads centralstation. Här kan du förvänta dig bekväma rum och en mysig atmosfär. Hotellet har också fått utmärkelsen Travel Sustainable-nivå 3+, vilket visar dess engagemang för hållbarhet.

3. Stadshotellet Kristianstad

Adress: På Kristianstads Stora Torg, 200 meter från centrum

Om du vill bo i en historisk miljö är Stadshotellet Kristianstad ett utmärkt val. Hotellet är inrymt i en charmig 1800-talsbyggnad och ligger nära både tågstationen och stadens centrum. Rummen inkluderar gratis WiFi och tillgång till bastu.

4. Hotel Park Allé

Adress: Mittemot Tivoliparken, 150 meter från centrum

Hotel Park Allé har ett utmärkt läge mittemot Tivoliparken och nära centralstationen. Ett trevligt tillägg till din vistelse här är gratis kvällsservering av kaffe eller te med kakor. Det här är ett bra val för resenärer som uppskattar värde för pengarna.

5. Quality Hotel Grand Kristianstad

Adress: Mittemot Trefaldighetskyrkan, 350 meter från centrum

Quality Hotel Grand Kristianstad är en miljövänlig mötesplats med ett utmärkt läge. Hotellet erbjuder en ekologisk frukostbuffé och är beläget nära stadens sevärdheter. Om hållbarhet är viktigt för dig, är detta ett bra alternativ.

6. Best Western Hotel Anno 1937

Adress: Mindre än 200 meter från Kristianstads centralstation

Detta centrala hotell är perfekt för resenärer som vill ha bekvämlighet och moderna bekvämligheter. Här kan du njuta av en cocktail i hotellets bar, koppla av i bastun och surfa på nätet med gratis WiFi.

7. Hotell Kong Christian

Adress: 5 minuters promenad från Kristianstads tågstation

Hotell Kong Christian är ett prisvärt alternativ som erbjuder gratis WiFi och bekväma rum. Det ligger nära Kristianstads teater och andra sevärdheter.

8. Annas Hotell

Adress: 5 minuters bilresa från centrala Kristianstad

Annas Hotell är en renoverad 1800-talsbyggnad som erbjuder bekvämt boende och gratis WiFi. Om du föredrar att bo lite utanför stadens centrum är detta ett utmärkt val.

9. Araslöv Golf & Resort

Adress: I Färlöv, 8 km från Kristianstad

För golfentusiaster kan Araslöv Golf & Resort vara det perfekta valet. Detta hotell har en restaurang, en bar och erbjuder gratis WiFi. Privat parkering ingår också utan extra kostnad.

10. Vivans Bed and Self catering

Adress: 2,5 km från Kristianstads centralstation

Vivans Bed and Self catering är ett pensionat med högkvalitativa sängar och gratis WiFi. Det är ett utmärkt alternativ om du föredrar en mer avslappnad miljö.

Oavsett vilket hotell eller boende du väljer i Kristianstad, kommer du att ha möjlighet att utforska stadens rika historia och njuta av dess charmiga atmosfär. Kom ihåg att boka i förväg för att säkerställa att du får den perfekta vistelsen under din resa till denna vackra del av Sverige.