Boka hotell i Eskilstuna

Hem » Sverige » Södermanlands län » Boka hotell i Eskilstuna

Eskilstuna, en historisk och pittoresk stad i Södermanlands län, är en attraktiv destination för både affärsresenärer och turister. Staden erbjuder inte bara en fascinerande historia, utan även moderna bekvämligheter och en mängd olika boendealternativ. Oavsett om du besöker för arbete eller nöje, finns det gott om hotellalternativ att välja mellan.

Elite Stadshotellet Eskilstuna: Perfekt för den moderna resenären

Om du letar efter ett hotell med centralt läge och moderna bekvämligheter, är Elite Stadshotellet Eskilstuna ett utmärkt val. Detta hotell är beläget vid ån, endast 500 meter från Eskilstunas centralstation. Gästerna kan njuta av gratis WiFi, ett gym och bastu under vistelsen. Varje rum är utrustat med en platt-TV och minibar, vilket gör det till en perfekt plats att koppla av efter en dag med utforskande.

Comfort Hotel Eskilstuna: Närhet till sevärdheter och centralstationen

För den som prioriterar närhet till centralstationen och andra attraktioner, är Comfort Hotel Eskilstuna ett utmärkt val. Beläget intill ån i centrala Eskilstuna, erbjuder hotellet gratis WiFi och bekväma rum med eget badrum och kabel-TV. Härifrån är det lätt att utforska stadens sevärdheter, restauranger och shopping.

Best Western Plaza Hotel: Hållbar komfort i centrala Eskilstuna

För resenärer som är angelägna om hållbarhet och vill bo centralt, är Best Western Plaza Hotel ett perfekt alternativ. Detta miljövänliga hotell ligger mittemot Mälardalens universitet och erbjuder gratis WiFi samt rum med platt-TV. Hotellet har ett utmärkt läge, bara 150 meter från Eskilstunas tågstation.

Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell: Historisk charm och moderna bekvämligheter

För den som föredrar att bo i en byggnad med historiskt värde, är Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell ett intressant alternativ. Hotellet ligger i samma byggnad som Munktellmuseet och erbjuder utsikt över Eskilstunaån. Gästerna kan njuta av lättare kvällsmåltider, afternoon tea/kaffe samt rymliga rum med gratis WiFi.

First Hotel City Eskilstuna: Klassiskt boende med närhet till kollektivtrafiken

För den som vill bo i en charmig 1800-talsbyggnad med närhet till kollektivtrafiken, är First Hotel City Eskilstuna ett utmärkt val. Hotellet erbjuder rymliga rum med platt-TV och gratis WiFi. Dess närhet till centralstationen gör det till ett bekvämt val för resenärer som vill utforska Eskilstuna och dess omgivningar.

Oavsett om du föredrar moderna bekvämligheter, historisk charm eller hållbarhetsinitiativ, har Eskilstuna ett brett utbud av hotell att erbjuda. Genom att välja ett hotell som passar dina behov och preferenser, kan du säkerställa en bekväm och minnesvärd vistelse i denna vackra stad i Södermanlands län.