Boka hotell i Enköping

Hem » Sverige » Uppsala län » Boka hotell i Enköping

Enköping, en pittoresk stad belägen vid sjön Mälaren, bjuder på en harmonisk atmosfär och en vacker natur. Oavsett om du är på affärsresa eller på semester, har Enköping ett bra utbud av boenden för alla smaker och budgetar. Låt oss guida dig genom några av de bästa hotellen i Enköping.

  1. Best Western Hotel Park Astoria Detta moderna hotell ligger i hjärtat av Enköping, nära sjön Mälaren. Hotellet erbjuder bekväma rum och är känt för sina 19 vackra botaniska trädgårdar och parker samt det medeltida arvet. Med sin centralt belägna plats är det en perfekt utgångspunkt för att utforska staden.
  2. Kompassen Beläget i centrala Enköping, erbjuder Kompassen moderna och fräscha rum med gratis WiFi och tidsenlig dekor. Hotellet är bekvämt beläget nära stadens attraktioner och Bredsands strand.
  3. Villa Kolarvik with private beach För den som letar efter något unikt kan Villa Kolarvik vara det perfekta valet. Detta boende har en trädgård, en terrass, sjöutsikt och en privat strand, vilket ger en exklusiv och avkopplande upplevelse.
  4. Rekasta Bed & Breakfast Om du vill ha en mer personlig upplevelse kan du välja Rekasta Bed & Breakfast. Detta boende ligger på en gård med hästar, hundar och katter och erbjuder en genuin lantlig atmosfär.
  5. Enecopia Bed & Breakfast Enecopia Bed & Breakfast ligger 5 km från centrala Enköping och erbjuder rum med TV och gratis Wi-Fi. Det är ett utmärkt val för resenärer som vill utforska Enköping och samtidigt njuta av den avslappnade atmosfären på landsbygden.
  6. Vallby Cottage Detta boende är beläget i en lugn och vacker miljö och erbjuder gratis WiFi. Det är ett bra val för naturälskare och den som vill koppla av i en fridfull miljö.
  7. Glamping tent with private beach För en unik upplevelse kan du prova på glamping i en lyxtält med egen strand. Detta boende är perfekt för den som vill uppleva naturen och samtidigt njuta av komfort och lyx.
  8. Oxelbacka cottage Detta boende erbjuder utsikt över en trädgård och har en vacker omgivning där du kan vandra och fiska.
  9. Old Wing Old Wing är ett charmigt boende som erbjuder en uteplats, trädgård och gratis WiFi. Här bor du nära Grönsö slott.
  10. Smedjan cottage Smedjan cottage är ett annat boende som vidtar hållbara åtgärder. Här kan du njuta av en trädgård, en grillplats och gratis WiFi.

Oavsett vilket hotell eller boende du väljer i Enköping, kan du förvänta dig en trevlig och avkopplande vistelse i denna charmiga svenska stad. Njut av den vackra naturen vid Mälaren, utforska de historiska platserna och upplev den genuina atmosfären i Enköping. Boka ditt hotell i Enköping idag och se fram emot en minnesvärd vistelse!