Boka hotell i Östhammar

Hem » Sverige » Uppsala län » Boka hotell i Östhammar

Östhammar är en charmig stad belägen i den vackra regionen Roslagen i Uppsala län, Sverige. Med sina natursköna omgivningar och närhet till både havet och landsbygden, är Östhammar ett populärt resmål för både inhemska och internationella besökare. Om du planerar en resa till detta pittoreska område finns det flera boendealternativ att välja mellan, allt från lyxiga hotell till mysiga bed and breakfasts. I den här artikeln kommer vi att presentera några av de bästa boendena i Östhammar, så att du kan hitta det perfekta stället för din vistelse.

1. Johanssons Gårdshotell i Roslagen

Johanssons Gårdshotell i Roslagen är ett elegant hotell som ligger centralt i Östhammar. Hotellet erbjuder smakfullt inredda rum med moderna bekvämligheter, inklusive TV och eget badrum med dusch. Här finns även gratis Wi-Fi för att hålla dig uppkopplad under din vistelse. Dessutom har hotellet ett utmärkt läge med närhet till stadens attraktioner och sevärdheter.

2. Remarkable Harbour View Cabin

Om du vill ha en unik upplevelse, kan du välja att bo i en privat stuga med fantastisk utsikt över hamnen. Remarkable Harbour View Cabin erbjuder boende med trädgård och en uteplats. Stugan har havsutsikt och ligger cirka 50 km från Örbyhus slott. Det här boendet är perfekt för dem som vill koppla av och njuta av naturen i lugn och ro.

3. Captivating Harbor View Suite

En annan fantastisk möjlighet att bo i närheten av hamnen är Captivating Harbor View Suite. Detta boende erbjuder en lyxig upplevelse med gratis Wi-Fi och trädgårdsutsikt. Här kan du njuta av en avslappnad atmosfär med tillgång till en trädgård och gratis gästparkering.

4. Gamla Järnhandeln – Norrskedika Hotell

För dem som föredrar ett mindre hotell, kan Gamla Järnhandeln – Norrskedika Hotell vara ett utmärkt val. Detta lilla hotell ligger bara 7 km från Östhammars centrum och erbjuder ljusa rum med gratis Wi-Fi. Här kan du få en mer personlig och intim upplevelse samtidigt som du är nära till stadens bekvämligheter.

5. Liten enklare klimatsmart stuga i Roslagen

För en miljövänlig vistelse kan du välja att bo i en klimatsmart stuga i Roslagen. Denna lilla och enkla stuga erbjuder boende med gratis privat parkering. Här kan du uppleva naturen och njuta av en hållbar vistelse samtidigt som du har tillgång till stadens bekvämligheter.

Oavsett vilket boende du väljer, kommer du att upptäcka den skönhet som Östhammar och Roslagen har att erbjuda. Från de vackra naturlandskapen till de historiska sevärdheterna, kommer du att ha en minnesvärd vistelse i denna del av Sverige. Så boka ditt boende i Östhammar och se fram emot en oförglömlig resa till Roslagen!