Boka hotell i Kramfors

Hem » Sverige » Västernorrland » Boka hotell i Kramfors
Högakustenbron

Är du på jakt efter en härlig vistelse i Kramfors, Sverige? Då har du kommit rätt! Här guidar vi dig till några av de bästa boendena i området för en minnesvärd vistelse. Oavsett om du är ute efter ett centralt hotell eller ett lugnt läge med närhet till naturen, så har Kramfors något för alla.

1. Hotell Kramm

Hotell Kramm är ett centralt beläget hotell som ligger bara några minuters promenad från Kramfors järnvägsstation. Hotellet erbjuder gratis WiFi och en restaurang med terrass där du kan njuta av god mat och utsikten. För den som är intresserad av hållbara alternativ är det värt att notera att hotellet har nått Hållbart val-nivå 2.

2. Kramfors Stadshotell AB

Kramfors Stadshotell AB är ett annat bra alternativ i centrala Kramfors. Här erbjuds ett gym och solterrass för avkoppling och träning. Gratis WiFi finns tillgängligt i hela boendet. Hotellet har även nått Hållbart val-nivå 2.

3. Klockestrandstugan-Höga kusten

Om du föredrar att bo lite längre bort från staden kan du överväga att boka Klockestrandstugan-Höga kusten. Detta boende ligger cirka 8,6 km från centrum och erbjuder en terrass med vacker naturutsikt. Hållbart val-nivå 2 har uppnåtts här, vilket gör det till ett bra val för miljömedvetna resenärer.

4. Vindsvåning Höga Kusten

För den som gillar att bo privat kan Vindsvåning Höga Kusten vara ett bra alternativ. Detta boende ägs av en privat värd och erbjuder en rymlig vindsvåning med balkong och utsikt över bergen. Gratis privat parkering ingår i priset.

Övriga närliggande boenden

Om de ovanstående alternativen inte passar dina behov, finns det fler boenden att utforska i närheten av Kramfors. Exempelvis kan du välja mellan en Lila Stuga i Höga Kusten, Stuga Lugnvik med trädgårdsutsikt, eller varför inte en Amazing Home i Lunde med utomhuspool?

Oavsett vilket boende du väljer, är Kramfors och Höga Kusten-området välkänt för sin natursköna skönhet och möjligheter till friluftsliv som vandring och fiske. Här finns också närheten till E4:an som gör det enkelt att ta sig runt och utforska andra delar av regionen.