Boka hotell i Sollefteå

Hem » Sverige » Västernorrland » Boka hotell i Sollefteå

Om du planerar en resa till Sollefteå, en charmig stad i Västernorrlands län, har du flera hotellalternativ att välja mellan. Sollefteå är känd för sin vackra natur, vildmarksliv och historia, vilket gör det till ett perfekt resmål för avkoppling och äventyr.

Hotell Hallstaberget

Ett av de mest populära hotellen i Sollefteå är Hotell Hallstaberget, som erbjuder en fantastisk utsikt över staden. Hotellet har både inomhus- och utomhuspool, perfekt för avkoppling efter en lång dag med utforskning. Rummen är bekväma och utrustade med gratis WiFi och en platt-TV med DVD-spelare. Hotellet ligger cirka 3 km från Sollefteå centrum.

Recensionsbetyg: 8.2 (Mycket bra) baserat på 1 253 recensioner
Pris från: SEK 800 per natt

Hotel Sollefteå

Ett annat bra alternativ är Hotel Sollefteå, ett 3-stjärnigt hotell beläget i stadens centrum. Hotellet erbjuder bekvämt boende med en gemensam lounge där gästerna kan koppla av. Rummen är välutrustade och rena, men det kan vara lite knepigt att hitta rätt rum. Personalen är vänlig och tillmötesgående.

Recensionsbetyg: 7.1 (Bra) baserat på 400 recensioner
Pris från: SEK 840 per natt

Nipanhotellet

Nipanhotellet är ännu ett trevligt alternativ i Sollefteå. Hotellet har ett gym, en trädgård och en gemensam lounge där gästerna kan umgås. Det finns gratis WiFi tillgängligt på hotellet, och familjerum kan bokas för dem som reser med barn. Bonusen är ett pingisbord i källaren för underhållning.

Recensionsbetyg: 7.7 (Bra) baserat på 142 recensioner
Pris från: SEK 750 per natt

Appelberg hotel

Appelberg hotel är ett annat hotell i Sollefteå som erbjuder en trivsam vistelse. Här finns en trädgård, en gästlounge, en terrass och en bar för gästernas bekvämlighet. Rummen har skrivbord, platt-TV och eget badrum. Hotellet serverar en god frukost, som nu serveras på rummen på grund av pandemin.

Recensionsbetyg: 7.1 (Bra) baserat på 552 recensioner
Pris från: SEK 745 per natt

Hus nära Hallstaberget

För den som söker något unikt kan ett hus nära Hallstaberget vara ett intressant alternativ. Här erbjuds en villa med en trädgård och gratis gästparkering. Huset är snyggt inrett i retrostil och har rymliga rum, vilket passar bra för familjer.

Recensionsbetyg: 9.1 (Fantastiskt) baserat på 31 recensioner
Pris från: SEK 540 per natt

Oavsett vilket hotell du väljer, kan du förvänta dig en trevlig vistelse i Sollefteå. Staden erbjuder vacker natur, möjligheter till friluftsliv och intressanta sevärdheter. Boka ditt hotell i Sollefteå och se fram emot en minnesvärd resa!